Hosszú hajat szeretnél, most azonnal? Nincs türelmed kivárni míg megnő?

Hajfelvarrás, keratinos hajhosszabbítás a megoldás a problémádra!

A hosszú haj ékszer, a nő koronája. Még mindig divat a hosszú haj. Számos módszer áll rendelkezésünkre (keratinos hőillesztés, csomózás, hajfelvarrás, gyűrűzés, ragasztás), hogy akár egy-két óra alatt átváltozz, megszépülj, kihangsúlyozzuk nőiességed, elkendőzzük az esetleges hibákat.

Ha hajad törik, szálkás, fénytelen, nem elég dús vagy hosszú, van segítség. Nem kell tartanod attól, hogy káros hatásokat fejt ki, hiszen teljesen fejbőr és hajbarát anyagokat használunk.

Nálunk – a Te igényeidnek megfelelően – hőillesztéses hajhosszabbítást tudsz csináltatni, tresszelt hajat tudsz felvarratni, vagy tincseket tudsz csomóztatni, gyűrűztetni különböző színekben. Mindamellett, hogy dúsítani és hosszítani is tudunk még melír hatást is elérhetünk festés nélkül, ha neked fontos, hogy a természetes színű hajad megmaradjon.

Hajhosszabbítás hőillesztéses technikával

Ezzel a módszerrel a 80-100 tincs felrakási ideje kb. 2-3 órát vesz igénybe, függően, hogy mennyire dús a hajad és mennyi tincset szeretnél felrakatni. Ezzel a módszerrel készült hajhosszabbításnál fontos, hogy ügyelni kell hajszárításkor a hőfokozatra, ugyanis a nagyon magas hő esetében a kis keratin tincsek összetapadhatnak.

Hajhosszabbítás hajfelvarrással

Ez a legkíméletesebb módszer, ami a legkevésbé veszi igénybe a hajad. A vékonyan feltresszelt hajat, a hajadból készített vékony fonatra rögzítjük, apró öltésekkel. A hajfelvarrásnál 3-5 sor, de természetesen minden egyéni igény alapján történik.

A hajakról 

A póthajakat több kategóriába soroljuk. Az első osztályú hajak esetében, alapelvárás, hogy a haj 100 %-ban humán hajból származzon, szálirányosan legyen szedve, előkészítve és a rövid hajszálak legyenek kiszedve. A másodosztályú hajak is legtöbbször 100%-os emberi hajak, de legtöbbször itt benne vannak a rövidebb hajak, vagy ami a rosszabb, hogy kevert hajszálakból készítik (- a hajat a hajszál elejét és végét nézve nem rakják össze, ezért a kutikula összecsomósodik, és használhatatlanná válik a póthaj). A fenti két minőségnél gyengébb póthajak többnyire nem emberi hajak, ezek viselése csak alkalmi jelleggel javasolt és ezek a póthajak nem festhetők, nem vasalhatóak.

Fentiek miatt érdemes a fodrászra bízni a póthaj beszerzését, mert a szakértelmének köszönhetően tudja, hogy mire kell odafigyelnie. Nálunk is van lehetőség arra, hogy a fodrászaink beszerezzék az áhított póthajat, ehhez kér fodrászaink segítségét.

A hajat csak egyszer kell megvásárolnod, utána már csak a felrakásért kell fizetned.

Hosszabbított haj otthoni kezelése 

Az otthoni kezelés fontos, a póthaj tartóssága érdekében. A póthajak otthoni kezelése, viselése, teljesen egyszerű, nem igényel külön szaktudást. Fontos a napi kétszeri fésülés, hogy ne csomósodjon össze. A balzsamozás és a különböző pakolások használata sem maradhat el, de ezt mind saját hajunkért is megtennénk.

Hajhosszabbítás szolgáltatásunkat bemutató videót az alábbiakban tekintheted meg.

 

Ahogy mi végezzük az hajhosszabbítást