A Magdi Szépségszalont 2001-ben hoztuk létre és azóta is sikeresen működik. Sikerének titka a jó minőség és a családias-baráti környezet. Itt a szépségápolás, kikapcsolódás, felfrissülés áll a középpontban, kellemes környezetben. A hagyományos hajfestés, hajvágás fodrászszolgáltatások mellett az alkalmi frizurák, kontyok is a szolgáltatási palettánk része, ahogy a modern kezelések egyaránt.
Professzionális termékeinkkel segítünk személyre szabottan ápolni a szépséged, hogy jó érzéssel, megújulva és elégedetten távozz tőlünk.

Szőcs-Trekovanyic Magdolna

Fodrászmester

Több mint 15 éve dolgozom a fodrász szakmában. Szerencsésnek érzem magam, hogy fodrász lehetek. Ez az alkotói tevékenység egyben a hobbim is.

Férfi fodrászatra Prókai István tanított, a női fodrászatot pedig Lestyán Csabánál tanultam. Mindig a belvárosban dolgoztam, és már több éve ebben a gyönyörű szalonban, a Magdi Szépségszalonban.

Kulcsár Noémi

Fodrász

Gyakorlatban szerzett tudásomat Irimiás György mesterfodrásztól és Fiától Irimiás Gergely mesterfodrásztól tanultam!
A szakma iránti szeretetemmel és alázatommal állandóan arra törekszem, hogy vendégeim mindig a legjobb kiszolgálásban részesüljenek! Szeretem a munkám, Szeretek emberekkel foglalkozni és miden tudásomat bele adni, hogy boldoggá és elégedetté tegyem a vendégeimet, és szépet alkothassak!

Novák Eszter

Fodrász

Gyerekkoromban döntöttem el, hogy fodrász szeretnék lenni, ha felnövök. Szakmai tudásomat Albrikowsky Alexandrától és Szabóné Pull Magdolnától sajátíthattam el.

A folyamatos fejlődés érdekében rendszeresen járok továbbképzésekre.
Nagyon fontos számomra, hogy a vendég jó élménnyel elégedetten szép frizurával távozzon.