A Magdi Szépségszalont 2001-ben hoztuk létre és azóta is sikeresen működik. Sikerének titka a jó minőség és a családias-baráti környezet. Itt a szépségápolás, kikapcsolódás, felfrissülés áll a középpontban, kellemes környezetben. A hagyományos hajfestés, hajvágás fodrászszolgáltatások mellett az alkalmi frizurák, kontyok is a szolgáltatási palettánk része, ahogy a modern kezelések egyaránt.
Professzionális termékeinkkel segítünk személyre szabottan ápolni a szépséged, hogy jó érzéssel, megújulva és elégedetten távozz tőlünk.

Szőcs-Trekovanyic Magdolna

Fodrászmester

Több mint 15 éve dolgozom a fodrász szakmában. Szerencsésnek érzem magam, hogy fodrász lehetek. Ez az alkotói tevékenység egyben a hobbim is.

Férfi fodrászatra Prókai István tanított, a női fodrászatot pedig Lestyán Csabánál tanultam. Mindig a belvárosban dolgoztam, és már több éve ebben a gyönyörű szalonban, a Magdi Szépségszalonban.

Kulcsár Noémi

Fodrász

Gyakorlatban szerzett tudásomat Irimiás György mesterfodrásztól és Fiától Irimiás Gergely mesterfodrásztól tanultam!
A szakma iránti szeretetemmel és alázatommal állandóan arra törekszem, hogy vendégeim mindig a legjobb kiszolgálásban részesüljenek! Szeretem a munkám, Szeretek emberekkel foglalkozni és miden tudásomat bele adni, hogy boldoggá és elégedetté tegyem a vendégeimet, és szépet alkothassak!

Szép Katalin - Fodrász

Szép Katalin

Fodrász

Tanuló éveim során volt szerencsém több fodrászmestertől és oktatófodrásztól eltanulni a szakma csínját-bínját így a képzésem során különböző helyekről tudtam tapasztalatot és gyakorlatot gyűjteni.
Kiskorom óta szeretek hajakkal foglalkozni, a középiskola elején elkezdtem komolyabban foglalkozni a hajfonásokkal is, ennek ellenére maga a gondolat, hogy fodrász legyek viszonylag későn született meg.
Imádom a kreatív és aprólékos munkákat, törekszem a tökéletességre azért, hogy a vendégek mindig elégedett mosollyal távozhassanak.