A Magdi Szépségszalont 2001-ben hoztuk létre és azóta is sikeresen működik. Sikerének titka a jó minőség és a családias-baráti környezet. Itt a szépségápolás, kikapcsolódás, felfrissülés áll a középpontban, kellemes környezetben. A hagyományos hajfestés, hajvágás fodrászszolgáltatások mellett az alkalmi frizurák, kontyok is a szolgáltatási palettánk része, ahogy a modern kezelések egyaránt.
Professzionális termékeinkkel segítünk személyre szabottan ápolni a szépséged, hogy jó érzéssel, megújulva és elégedetten távozz tőlünk.

Szőcs-T. Magdolna - fodrászmester

Szőcs-T. Magdolna

Fodrászmester

Több mint 15 éve dolgozom a fodrász szakmában. Szerencsésnek érzem magam, hogy fodrász lehetek. Ez az alkotói tevékenység egyben a hobbim is.

Férfi fodrászatra Prókai István tanított, a női fodrászatot pedig Lestyán Csabánál tanultam. Mindig a belvárosban dolgoztam, és már több éve ebben a gyönyörű szalonban, a Magdi Szépségszalonban.

Kulcsár Noémi - fodrász

Kulcsár Noémi

Fodrász

Gyakorlatban szerzett tudásomat Irimiás György mesterfodrásztól és Fiától Irimiás Gergely mesterfodrásztól tanultam!
A szakma iránti szeretetemmel és alázatommal állandóan arra törekszem, hogy vendégeim mindig a legjobb kiszolgálásban részesüljenek! Szeretem a munkám, Szeretek emberekkel foglalkozni és miden tudásomat bele adni, hogy boldoggá és elégedetté tegyem a vendégeimet, és szépet alkothassak!

Radácsi Anett - fodrász

Radácsi Anett

Fodrász

Mindig azt vallottam, hogy olyan szakmát kell választani, amit élvezettel csinálsz. Szerencsémre megtaláltam ezt a szakmát és semmi pénzért nem cserélném el. Számomra a legfontosabb egy haj elkészítésénél a kommunikáció. Minden tudásommal arra törekszem, hogy a te igényeid szerint készüljön el a frizurád. Ha szeretnél jó hangulatú pár órát eltölteni és emellé még szuper színt és/vagy formát, akkor várlak szeretettel.

Linter Zsuzsanna - fodrász

Linter Zsuzsanna

Fodrász

Tudásomat az iskolai évek alatt Gábor István mesterfodrásztól tanultam. Eddigi életem során fontos szerepet töltött be a kreativitás és a kézügyesség. Gyermekkori fodrászomra emlékezve kezdtem bele a fodrász tanulmányaimba, melyet hatalmas lelkességgel, odaadással, szeretettel teszek. Bármi, ami újdonság a szakmámban, nagy kíváncsisággal szippantom magamba, hasznosítom munkáim során! Nekem ez lett az életem, másban nem is szeretném magam elképzelni! Imádok alkotni, a lelkem látszik a munkáimon.