Menü

Melegollós hajvágás

Mi a különbség a hagyományos és a melegollós hajvágás között?

 

A Jaguar TC melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását. A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak, ami  a haj szárazságát és töredezettségét okozhatja. 

Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A meleg olló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó. A számítógép vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy a meleg olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. 

Magdi Szépségszalon - Melegollós hajvágás

A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz, így biztosítva annak növekedését. 

Miért eredményez a melegollós hajvágás használata?

1. Dúsabb 
2. Fényesebb
3. Rugalmasabb
4. Könnyebben kezelhető 

Ezt kifejezetten a férfiaknak is ajánljuk, hiszen ők is egészséges, fényes hajkoronára vágynak. Már az első melegollós hajvágás után elégedettek lesznek, mert a haj egész szerkezete egészségesebb lesz, rendszeres használat mellett a vékony haj feltelik energiával, és erősebb, tartással rendelkező hajunk lesz.

A melegollós hajvágás ára:

Rövid hajFélhosszú hajHosszú haj  
4800 Ft 5100 Ft 5600 Ft