A tartós hajegyenesítés a megoldás

Ha a hajad kezelhetetlen? Göndör? Kócos?

This message is only visible to admins

Due to changes in Instagram's API, feeds can no longer filter out posts based on the user who posted them.
Try using a different moderation system for this feed.

Tartós hajegyenesítés 

Tartós hajegyenesítés a Magdi Szépségszalon specialitása közé tartozik. A Brazil Keratin révén a kezelhetetlen, kócos hajadból egyenes, puha és könnyen kezelhető hajkorona születik. Nem roncsol, nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, hanem a hajunk, körmünk fő alkotóelemét a keratint tartalmazza. A keratin kitölti a roncsolt részeket a haj fényes, ápolt és egyenes lesz. Nincs szükség a mindennapi vasalásra, elég, ha kézzel megszárítod a hajad. A keratinos tartós hajegyenesítés folyamata kb. 3 óra alatt történik meg, de a hatása 2-3 hónapig tart, függően a hajadtól és az otthoni ápolástól. Egyes esetékben van rá mód, hogy hamarabb is végezzünk, ehhez két kollégánk együtt végzi a hajegyenesítést, de erről érdeklődj szépségszalonunkban.

A hajszál szerkezeti hibáinak helyreállításával tartós eredményt érünk el, mely megmarad párás környezetben is.

A brazil keratinos tartós hajegyenesítést azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik a göndör, száraz, sprőd hajukból kezelhetőbb és simább hajra vágynak. Ajánljuk még a rengeteg vegyszeres kezelésen átesett vendégeinknek, akik nem tudják selymessé, puhává varázsolni a hajukat egyetlen otthoni hajápoló termékkel sem. Minél roncsoltabb egy vegyileg kezelt haj, annál keratinhiányosabb.

A tartós hajegyenesítés menete

Első lépésben egy mély-tisztító samponnal megmossuk a hajat, amely megnyitja a haj külső szerkezetét, hogy a keratin a következő lépésben bejuthasson a haj szerkezetébe. A keratin savas kémhatású hanyag, amely hő hatására jut a hajba, amit előre meghatározott szárítási és vasalási metódussal tudunk megtenni. Utolsó lépésként hidratáljuk a hajat, ezzel biztosítva a haj rugalmasságát.

Valójában egyenesebb lesz a haj a keratin hatására?

A keratin egy támasztó kitöltő szerepet lát el. A hajba épülve széttolja a kénhidakat, amitől a haj sokkal egyenesebb, simább lesz a keratinkezelések után. A bétakeratin adja a haj selymességét, rugalmasságát és biztosítja az erejét is.

A szalonunkban több anyagot is használunk a tartós hajegyenesítésre. Ilyen a Brazil Cacau, amely egy erősebb termék, és többnyire a nagyon göndör hajak esetében használjuk. A másik termékünk a Natura Keratin az egyetlen organikus alapú hajegyenesítő és ápoló kezelés, amely a modern kor elvárásainak megfelel. Mindkét termékünk esetében a hihetetlen eredményeket, a haj kivételes puhaságát a különleges összetevők is segítik, mint például az organikus termesztésű gyümölcskivonatok (eper, kiwi, narancs, citrom) és a kakaó. A kapcsolódó fénykép galériánkban találsz előtte-utána képeket:

 

Az otthoni ápolás

A keratinos tartós hajegyenesítés általában 3 hónapig tart, függően a hajtól és az otthoni ápolástól. A hajszál szerkezetének folyamatos zárva tartása miatt csak só- és szulfátmentes sampon használható. Ez fontos, hogy a keratin a hajban maradhasson. A keratin alapú hajbalzsamok és a hajvégápoló olajok a kezelés hosszan tartó hatását garantálják.

A keratinos tartós hajegyenesítés nem káros, ezért évente többször is elvégezhető bármilyen gyakorisággal.

A tartós hajegyenesítés felkeltette az érdeklődésed, de maradt még kérdésed? Fordulj hozzánk bizalommal, személyesen, vagy telefonon, esetleg a Facebook üzeneten keresztül.

A keratinos tartós hajegyenesítés áraink:

Rövid haj egyenesítés

Váll fölé érő haj
Ft 18000
  •  

Félhosszú haj egyenesítés

Vállig érő haj
Ft 22000
  •  

Hosszú haj egyenesítés

Váll alá érő haj
Ft 26000
  •