Mi a különbség a hagyományos és a melegollós hajvágás között?

A Jaguar TC melegollóval a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását. A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak, ami  a haj szárazságát és töredezettségét okozhatja.

Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A meleg olló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó. A számítógép vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy a meleg olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak.

Magdi Szépségszalon - Melegolló

A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz, így biztosítva annak növekedését.

Miért eredményez a melegollós hajvágás használata?

  1. Dúsabb
  2. Fényesebb
  3. Rugalmasabb
  4. Könnyebben kezelhető

Ezt kifejezetten a férfiaknak is ajánljuk, hiszen ők is egészséges, fényes hajkoronára vágynak. Már az első melegollós hajvágás után elégedettek lesznek, mert a haj egész szerkezete egészségesebb lesz, rendszeres használat mellett a vékony haj feltelik energiával, és erősebb, tartással rendelkező hajunk lesz.

A melegollós hajvágás ára:

Rövid haj vágás

Állig érő haj
Ft 7400
  •  

Félhosszú haj vágás

Vállig érő haj
Ft 8200
  •  

Hosszú haj vágás

Váll alá érő haj
Ft 9100
  •  

Extra Hosszú haj vágás

Derék alá érő haj
Ft 12400
  •