A Magdi Szépségszalont 2001-ben hoztuk létre és azóta is sikeresen működik. Sikerének titka a jó minőség és a családias-baráti környezet. Itt a szépségápolás, kikapcsolódás, felfrissülés áll a középpontban, kellemes környezetben. A hagyományos hajfestés, hajvágás fodrászszolgáltatások mellett az alkalmi frizurák, kontyok is a szolgáltatási palettánk része, ahogy a modern kezelések egyaránt.
Professzionális termékeinkkel segítünk személyre szabottan ápolni a szépséged, hogy jó érzéssel, megújulva és elégedetten távozz tőlünk.

Szőcs-T. Magdolna - fodrászmester

Szőcs-T. Magdolna

Fodrászmester

Több mint 20 éve dolgozom a fodrász szakmában. Szerencsésnek érzem magam, hogy fodrász lehetek. Ez az alkotói tevékenység egyben a hobbim is.

Férfi fodrászatra Prókai István tanított, a női fodrászatot pedig Lestyán Csabánál tanultam. Mindig a belvárosban dolgoztam, és már több éve ebben a gyönyörű szalonban, a Magdi Szépségszalonban.

Jankovics Zsófi fodrász

Jankovics Zsófia

Fodrász

A hajnak úgy hiszem, örömet kell okoznia, ki kell fejeznie viselőjének egyéniségét, ezért folyamatosan képzem magam, hogy a Vendégeim maximális elégedettséggel távozhassanak.