Magdi Szépségszalon - Moulin Rouge lányok

A Moulin Rouge Párizs nemzetközileg leghíresebb szórakozóhelye. Látványos táncos revüműsorokkal kápráztatta el a közönséget. Felháborodás övezte az extravagáns, erotikus, ugyanakkor cirkuszos előadásokat, ennek rossz híre becsalta a közönséget. A botrányos tánc, a kánkán és a táncosnők, gyorsan híressé, majd világhírűvé tették a mulatót.

Modelljeink pár óra erejéig átérezhették a Moulin Rouge hangulatát, és a korhű, erotikusan túlfűtött ruhákban számunkra nagyon tetszetős képek születtek.

Te is átélnéd ezt az érzést, esetleg valamilyen más témában? Ehhez két csomagot hoztunk létre, amiben Te is megtalálod a neked megfelelőt:

Kis portfólió csomag:

10 retusált fotó, melyet 1 órás fotózással, műteremben készítünk el, több féle háttérrel készítünk. A csomag tartalmazza a teljes átváltozást, frizurával, sminkkel és műszempillával.

Nagy portfólió csomag:

20 retusált fotó, melyet 2órás műtermi fotózással, többféle háttérrel készítünk.A csomag 2 féle sminket, műszempillát és 2 féle frizurát tartalmaz

Velünk megteheted és egy fotózás keretében meg is örökítjük a pillanatot, legyen az a Moulin Rouge, vagy akár egy Pin Up fotózás!