A haj laminálás egy nagyszerű módja annak, hogy javítsd a hajad állapotát. Manapság egyre népszerűbb a haj laminálás, hiszen a nők és férfiak számára egyaránt elérhető lehetőséget biztosít a haj ápolására és megújítására. A haj laminálása a hajápolás forradalma, amely lehetővé teszi, hogy a hajunk egészségesebb, dúsabb és ragyogóbb legyen. A laminálás során egy vékony réteg keratin, olaj és zselatin réteget alkalmaznak a hajra, ami védőburokként működik, és amely minden hajmosás után vékonyodik.

A laminálás előnyei közé tartozik a sérült részek feltöltése és lezárása, a töredezett hajvégek megelőzése, a folyamatos tápanyag ellátás biztosítása, a szerkezet védelme a mechanikai sérülésektől, a hő- és külső hatásoktól, a nedvesség megőrzése és a kiszáradás elleni védelem, a kócosodás elleni küzdelem, valamint rendkívüli puhaság és fényesség.

Az eljárás általában a következő lépésekből áll:

  1. Haj megtisztítása
  2. Keratinos kezelés felvitele
  3. Haj alapos átmaszírozása, hogy a keratin jól bejusson a hajba
  4. Haj formázása és fixálása

forrás: selective.hu

Az eljárás általában 10-15 percet vesz igénybe (+ a hajszárítás), és a hatás akár 3-4 hétig is eltarthat. A haj laminálás előnyös tulajdonságai közé tartozik a haj erősödése, töredezettség megszüntetése, fényesség visszaállítása, és könnyebb kézben tarthatóság. Azonban, ha a hajad túl sérült vagy száraz, akkor a laminálás nem javasolt.

Haj laminálása - előtte utána fotó - Magdi Szépségszalon

A laminálás során a hajat egy vékony védőburok veszi körbe, mely hozzájárul a haj egészségesebbé és dúsabbá tételéhez. Minden hajmosás alkalmával a burok vékonyodik, azonban a hatás folyamatosan jelen van a hajban. A burok lezárja a sérült részeket, megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását, erősíti és biztosítja a folyamatos tápanyag ellátást.

A haj laminálása egy nagyszerű módja annak, hogy extra törődést adj a hajadnak, és újra fényes, egészséges legyen. Próbáld ki te is, és tapasztald meg, hogy mennyit javulhat a hajad állapota!

A haj laminálás ára (hajszárítás nélkül):

Haj laminálás
Rövid haj6 800 Ft
Félhosszú haj8 500 Ft
Hosszú haj9 000 Ft
Extra hosszú haj14 000 Ft

Ha kérdésed van a haj laminálás szolgáltatásunkkal kapcsolatosan keress nyugdotan elérhetőségeinken vagy akár Facebook Messengeren!