ULTRAHANGOS, MOLEKULÁRIS MÉLYFELTÖLTŐ, HAJÁPOLÓ KÉSZÜLÉK

A hajsütővas és a hajszárítás sokszor megviseli a hajat, a haj veszít nedvességtartalmából, a külső rétege pedig nem zárul le mindig 100%-osan, így szárazabb tapintású és nehezen kezelhető lesz.

A REPAIR IRON – Ultrahangos, infravörös hajkezelés használatával a haj állapota nagy mértékben javul. Az infravörös sugarak funkciója, hogy a haj sérült szöveteit helyrehozzák és egészségesebb hajhosszt kapjunk.

A 680nm infravörös fény helyreállítja a hajrostokat és azok rugalmasságát, lezárja a haj külső rétegét, így bent maradnak az értékes tápanyagok!

Az REPAIR IRON ultrahang funkciója pedig, hogy gázneművé változtassa hajban lévő vizet és megváltoztassa a molekuláris összetételét.

Ez az ultrahangos rezgés (másodpercenként 36000) garantálja a víz és a tápanyagok felszívódását. Tehát egy külső és belső feltöltést kap a haj egy lépésben. Visszanyeri rugalmasságát és fényét.

Egy kezelés hatása hajtípustól és hajápolási szokásoktól függően, nagyjából 2 hónapig tart. A szinten tartáshoz célszerű az REPAIR IRON – Ultrahangos, infravörös hajkezelést megismételni.

Lépései:

  1.  a hajat megmossuk
  2. hajszárítóval törölköző szárazra fújjuk
  3. tápláló pakolást felvisszük a hajra
  4. REPAIR IRON készülékkel, minden hajtincset 3-5 alkalommal át vasalunk míg a tápanyag ampulla, vagy a hajpakolás egyenletesen fel nem szívódik.
  5. a hajat ki öblítjük,
  6. majd megszárítjuk.

A REPAIR IRON – Ultrahangos, infravörös hajkezelés ára hajszárítás nélkül:

Rövid haj: 6 800 Ft

Félhosszú haj: 8 500 Ft

Hosszú hajra: 9 000 Ft

Amennyiben kérdésed merülne fel vagy időpontot foglalnál keress telefonos elérhetőségeinken, vagy írj Facebook Messengeren.