by Szőcs-T. Magdi

A tönkrement hajszerkezet újraépítése Joico-val

A haj alapanyaga a keratin, amely 19 aminosavból áll, és ennek pótlásával van lehetőség a haj szerkezetének visszaépítésére. Ez a Joico termék tartalmazza mind a 19-et, amely bármily hihetetlen, de visszaépíti a haj szerkezetét, mivel ez kompatibilis a hajjal.

JOICO hajszerket újraépítés - Magdi Szépségszalon

„Joico hajszerkezetépítő kezelésnek köszönhetően még puhább és fényesebb most már a hajam!” Cs. Szintia

Ez az egyedülálló hatóanyag utolérhetetlen hatású, hiszen 150-2500 MWS mérettel dolgozik, ami be tud jutni a hajszál belsejébe. Ez fontos azért, mert a keratin a pontos helyén épüljön be a haj szerkezetébe. Ez a haj szerkezetét tökéletesen utánzó anyag, így képes újraépíteni a hibás vagy sérült szerkezetet. Illetve pozitív töltéssel rendelkezik és így nagy mennyiségben tapad meg a sérült hajrésekben, mert azok negatív töltésűek. Nemcsak az újjáépíti a hajszálat de a hajszerkezet megerősítésében is nagyon hatékonyan használható a jövőben káros hatások ellen.

Sok tényező okozhat károsodást, mint például a vasalás, sütés, vegyszeres folyamatok, és a különböző környezeti hatások is. Ezért fontos, hogy mindig odafigyeljünk és ápoljuk a hajunkat – ezt nem is győzzük hangsúlyozni.

A Magdi Szépségszalonban a Joico termékeit használjuk, amelyek egyedülálló hatóanyagai révén megadja a hajnak a megfelelő védelmet, amit már az első kezelés alkalmával érezhetünk, hogy a hajunk megerősödik, puhává válik és ragyog. 🙂

 

Joico hajújraépítés árai, szárítás nélkül:

Rövid haj5 800 Ft
Félhosszú haj7 500 Ft
Hosszú haj8 000 Ft
Extra hosszú haj13 000 Ft

A hajújraépítés menetének 4 lépése:

1.      K-PAK PROFESSIONAL CLRIFING SAMPOO

Ez a termék egy mélytisztító sampon. Finoman megnyitja a hajszerkezetet, eltávolítja a hajból és a fejbőrről a nem oda való lerakódásokat, szennyeződéseket. Egy hajmosás és 5 perces hatóidőt követően lemossuk és felitatjuk a vizet.

2.      K-PAK PROFESSIONAL CUTICLE SEALER

Kutikula kezelés, amely visszaállítja a normál PH értéket a hajban és a fejbőrön. Ezáltal visszazáródik a haj külső rétege – az első lépést, emiatt nem is szabad használni a 2. nélkül! Itt felvisszük a hajra az anyagot, újabb 5 perc hatóidő, meg öblítés és a fölösleges víz felitatása. A már megtisztított haj könnyen kezelhető és fésülhető lesz.

3.      K-PAK DEEP-PENETRATING RECONTSTRUCTOR

Hajszerkezet építés fázisa. Belülről kifelé építi újra a haj szerkezetét. Ez tartalmazza a haj anyagával megegyező komplexet, ami erősíti a hajat és csökkenti a töredezettséget. Az előzőekkel megegyezően, itt is 5 perc hatóidő után mossuk le a hatóanyagot.

4.      K-PAK INTENSE HYDRATOR

Végül a hidratálás fázisa, ami visszapótolj a haj víztartalmát, ezzel megakadályozva a haj kiszáradását és esetleges töredezésében növel a haj rugalmasságát, fényét. Itt is 5 perces hatóidővel számolhatunk, majd az öblítés szárítását.

JOICO hajszerkezet újraépítés - Magdi Szépsgészalon

A fenti kezelés mellett megérkezett a Joico hajvasaló, a JOICO Styler, amely amellett, hogy aktívan regenerálja és védi a hajszál szerkezetét, finoman, de annál tartósabban formázza is azt. A titok pedig nem más, mint a speciális hajújraépítő folyadék, a JOICO K-Pak Vapor Fuel. Nincs más dolgunk, mint a haj formázása előtt ezt a folyadékot a hajvasló tartályába önteni és ahogy a hajvasaló felmelegszik, gőz szabadul fel, ezáltal mélyen átjárja a hajat tápláló összetevőivel.

Magdi Szépségszalon - Joico styler hajvasaló

Ha összeszámoljuk a teljes folyamatot és végül a frizura szárítást, akkor a Joico hajszerkezet újjáépítő kezelés úgy 30 perces kezelést jelent, ami valljuk be, azért, hogy csodás gyönyörű hajunk legyen, szinte említésre sem méltó idő.

Ha kérdésetek van forduljatok hozzánk nyugodtan, akár telefonon, akár Facebook oldalunkon keresztül.