A férfi dauer, a dauerolt haj újra felkapott lett, hiszen ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a hajuk egyszerre legyen védve és stílusos, anélkül, hogy naponta fölösleges időt kellene szánni a haj formázására.

Biztosan sokan hallottatok már a dauerolt hajról, tartós hullámról. A dauer, vagy más néven a permanens haj, olyan hajformázási módszer, melynek lényege, hogy a hajat felcsavarják és kezelik, hogy hosszú ideig tartó, hullámos vagy göndör frizura jöjjön létre. A dauer fogalma a tartósság eredményére utal a hajban végrehajtott eljárások tekintetében. Egyesek a dauerolást hajgöndörítő módszerként azonosítják. A fodrász a haj szerkezetét változtatja meg, a dauerolás egy kémiai folyamat. Ma már a hajroncsoló vegyszereket igyekeznek kiküszöbölni a dauerolás során, ám attól, hogy kíméletesebb és természetesebb összetevőket használunk, maga a kémiai folyamat még ugyanaz maradt, a haj szerkezete minden esetben megváltozik.

A férfiak számára a dauer a legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy egy nagyon látványos és különleges stílus, amely nem igényel különösebb karbantartást. Az eljárás maga kb. másfél órát vesz igénybe, de ha elkészült, hónapokig élvezhetik az új külsőjüket (általában 3-6 hónapig).

férfi dauerolt haj

Ha első alkalommal szeretnél férfi hajat daueroltatni, fontos, hogy tudd, hogy a kezdő hajhossz nagyon fontos: a hajnak legalább 10-12 centiméter hosszúnak kell lennie, hogy egy henger köré lehessen tekerni, és göndörítés után a haj rövidebbnek fog tűnni.

Végül, de nem utolsósorban, fontos tanács, hogy a dauerolás után legalább 24 órán át kerüld a haj vízzel való érintkezését! Ha betartod ezeket a lépéseket, biztos lehetsz benne, hogy nagyszerű eredményt fogsz elérni a férfi dauer stílusoddal kapcsolatban.

Fontos, hogy szőkített vagy világosított hajat nem daerolunk.

Dauer, szárítás ára:

Rövid haj: 9 400 Ft
Félhosszú haj: 10 300 Ft
Hosszú haj: 12 200 Ft
Extra hosszú haj: 16 200 Ft

Dauer, vágás, szárítás ára:

Rövid haj: 12 400 Ft
Félhosszú haj: 13 300 Ft
Hosszú haj: 15 200 Ft
Extra hosszú haj: 20 200 Ft

Amennyiben kérdésed merülne fel vagy időpontot foglalnál keress telefonos elérhetőségeinken, vagy írj Facebook Messengeren.