by Szőcs-T. Magdi

Mindig aggódsz, ha egy világosabb színt választanál a fodrásznál, hogy mennyire károsodik a hajad szőkítés, színeltávolítás közben? Ne tedd! A Fibreplex-el a haj nem sérül és nem töredezik hajfestés következtében!

Ezzel az új Fibreplex nevű – a Schwarzkopf által kifejlesztett – hajkötés-erősítő rendszerrel a haj roncsolása nélkül szőkíthetünk, világosíthatunk és festhetünk. Ezentúl nem kell attól félned, hogy száraz és töredezett lesz, ha szőkítened, világosítani kell a hajad. A hajad egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is – akár 94%-kal kevesebb töredezett haj*.

A Shwarzkopf Fibreplex erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajban, melyek védelmet nyújtanak a vegyi kezelések során. Ennek köszönhetően a haj nem sérül, sőt, a végeredmény egy még épebb, egészségesebb és fényesebb haj – annak ellenére, hogy vegyi kezelést hajtottál végre rajta.

Fibreplex Schwarzkopf - Magdi Szépségszalon

A Fibreplex használata plusz időt nem igényel, a szőkítőhöz vagy festékhez keverjük hozzá, azzal együtt visszük fel a hajra. A festék hatóidő letelte után a szokásos módon mossuk meg a hajad, végül feltesszük a pakolást. Pár perc után leöblítjük, és ha a szükséges vágjuk, végül szárítjuk a hajat. A Fibreplex hajkötés-erősítő rendszer azoknál a vendégeknél is használható ápoló kezelésként, akik vegyi szolgáltatást nem vesznek igénybe a szalonban.

Más márkájú hajfestéket használok, alkalmazható-e azzal együtt is a FibrePlex?

Igen, hiszen a Fibreplex minden hajfestékkel kompatibilis, ráadásul sem a színeredményen, sem a hatóidőn nem változtat, így nyugodtan használható más hajfestékkel is.

A Fibreplex kezelés ára:

Rövid hajFélhosszú hajHosszú hajExtra hosszú haj
Festékradír (Fibreplex-el)9 80012 30014 700

Legfőképp a vékony szálú, gyenge, száraz, töredező hajtípusnak ajánljuk szőkítés, színeltávolítás elvégzésekor. Így nem kell lemondanod az új hajszínről, ha kicsit kényesebb a hajad, mert a Fibreplex használatával tudunk megoldást és védelmet biztosítani a hajad számára, hogy továbbra is szép legyen.

Milyen eredményre számíthatsz a Fibreplex használatával?

  • Hajad a szőkítés, világosítás és festés során még egészségesebb, fényesebb lesz.
  • A hajszín nem változik a plusz szolgáltatás hatására, a hajminőség kimagasló lesz.
  • A Fibreplex használatával a hatóidő sem változik, így a vegyi kezelés éppen annyi időt vesz igénybe, mint amennyi eredetileg lenne.
  • Hajad a kezelés hatására hosszantartó, extra fényt kap.
  • Nincs többé szöszös haj, hiszen a Fibreplex kezeléssel a haj felszíne teljesen simává válik.

Látható és érezhető eredményt kapunk, tedd próbára Te is!

A Schwarzkopf Fibreplex-el kapcsolatosan érdeklődj szépségszalonunkban, az 5. kerület Gerlóczy utca 9 címen, vagy hívj a 06-20-316-8098-as telefonszámon, esetleg írj Facebook oldalunkon.

*FIBREPLEX termék használatával történő szolgáltatás esetén a normál szolgáltatáshoz képest