by Juhász Alexandra

Mindig aggódsz, ha egy világosabb színt választanál a fodrásznál, hogy mennyire károsodik a hajad szőkítés, színeltávolítás közben? Ne tedd! A Fibreplex-el a haj nem sérül és nem töredezik hajfestés következtében!

Ezzel az új Fibreplex nevű – a Schwarzkopf által kifejlesztett – hajkötés-erősítő rendszerrel a haj roncsolása nélkül szőkíthetünk, világosíthatunk és festhetünk. Ezentúl nem kell attól félned, hogy száraz és töredezett lesz, ha szőkítened, világosítani kell a hajad.

A Shwarzkopf Fibreplex erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajban, melyek védelmet nyújtanak a vegyi kezelések során. Ezáltal hajad puha, fényes és könnyen kezelhető lesz, akár szőkítés után is.

Fibreplex Schwarzkopf - Magdi Szépségszalon

A Fibreplex használata plusz időt nem igényel, a szőkítőhöz vagy festékhez keverjük hozzá, azzal együtt visszük fel a hajra. A festék hatóidő letelte után a szokásos módon mossuk meg a hajad, végül feltesszük a pakolást. Pár perc után leöblítjük, és ha a szükséges vágjuk, végül szárítjuk a hajat.

A Fibreplex kezelés ára 3000 Ft, minden hajhossz esetén!

Legfőképp a vékony szálú, gyenge, száraz, töredező hajtípusnak ajánljuk szőkítés, színeltávolítás elvégzésekor. Így nem kell lemondanod az új hajszínről, ha kicsit kényesebb a hajad, mert a Fibreplex használatával tudunk megoldást és védelmet biztosítani a hajad számára, hogy továbbra is szép legyen.

Látható és érezhető eredményt kapunk!

Személyes konzultációért érdeklődj szépségszalonunkban, az 5. kerület Gerlóczy utca 9 címen, vagy hívj a 06-20-316-8098-as telefonszámon, esetleg írj Facebook oldalunkon.