By Szőcs-T. Magdi

Az, hogy az ősz a vagány, feltűnő színekről szól talán senkinek sem meglepő. Mi is a szalonban nagyon sok élénk színt festünk, és nagyon szeretjük is. Örülünk, hogy sokan követitek a trendeket és kértek szebbnél szebb hajszíneket, motiválva minket, fodrászokat, hogy kövessük a legújabb trendeket, úgy a hajfestékek terén, mint a hajfestési technikák között.

Az újdonságokat igyekszünk minél hamarabb átvenni a Magdi Szépségszalonban, hogy akik hozzánk jártok mihamarabb élhessetek az újdonság lehetőségével. Nincs ez másképp most sem, hisz a 2016 őszi hajfestés újdonsága már nálunk is elérhető – ez a Schwarzkopf Color Melter!

A Schwarzkopf újdonsága, a Color Melter, már az első pillanatban a szívünkbe lopta magát. Mindhárman nagyon szeretjük, az egyszerű, de mégis egy új lehetőséget adó eszközt. A lényege, hogy egyfajta szín összeolvadást tesz lehetővé, így téve egyedivé a hajfestést, a hajszínt. Egy újfajta megközelítés, amúgy egy egyszerű eszköz, ami egy tálcából és egy szivacsból áll, a tálca több szín elhelyezésére alkalmas, függően, hogy milyen színt szeretnénk festeni, lehet kettő, vagy három szín is. Az egyszerűségének köszönhetően még érdekesebb vele az alkotás.

Schwarczkopf Color Melter - Magdi Szépségszalon

Napjainkban az egyszínű haj már nem divat, ezt a trendi hullámot lovagolja meg a Schwarzkopf  a Color Melter-e is, és lehetővé teszi számunkra, fodrászoknak, hogy az otthoni hajfestéstől merőben eltérő festési technika révén olyat alkossunk, ami az otthoni hajfestésekkel szinte lehetetlen.

A melírozásból jól ismert fóliázást használunk, ami segít a tökéletes szín elérésében, és a szivacsnál szélesebb fóliacsík a kényelmes festékfelvitelt is lehetővé teszi, anélkül, hogy összekennénk a kedves vendéget.

Schwarczkopf Color Melter eredmény - Magdi Szépségszalon

Hogy mire tudjuk még használni a Color Meltert a szalonban?

  •  Ombre haj festésnél
  •  Melírozás esetében

Mi szeretünk játszani a színekkel, árnyalatokkal, ehhez a Schwarzkopf Color Melter-e egy nagyon jó eszköz. Gyere próbáld ki te is!