By Szőcs-T. Magdi

Az, hogy az ősz a vagány, feltűnő színekről szól talán senkinek sem meglepő. Mi is a szalonban nagyon sok élénk színt festünk, és nagyon szeretjük is. Örülünk, hogy sokan követitek a trendeket és kértek szebbnél szebb hajszíneket, motiválva minket, fodrászokat, hogy kövessük a legújabb trendeket, úgy a hajfestékek terén, mint a hajfestési technikák között.

Az újdonságokat igyekszünk minél hamarabb átvenni a Magdi Szépségszalonban, hogy akik hozzánk jártok mihamarabb élhessetek az újdonság lehetőségével. Nincs ez másképp most sem, hisz a 2016 őszi hajfestés újdonsága már nálunk is elérhető – ez a Schwarzkopf Color Melter!

A Schwarzkopf újdonsága, a Color Melter, már az első pillanatban a szívünkbe lopta magát. Mindhárman nagyon szeretjük, az egyszerű, de mégis egy új lehetőséget adó eszközt. A lényege, hogy egyfajta szín összeolvadást tesz lehetővé, így téve egyedivé a hajfestést, a hajszínt. Egy újfajta megközelítés, amúgy egy egyszerű eszköz, ami egy tálcából és egy szivacsból áll, a tálca több szín elhelyezésére alkalmas, függően, hogy milyen színt szeretnénk festeni, lehet kettő, vagy három szín is. Az egyszerűségének köszönhetően még érdekesebb vele az alkotás.

 

Napjainkban az egyszínű haj már nem divat, ezt a trendi hullámot lovagolja meg a Schwarzkopf  a Color Melter-e is, és lehetővé teszi számunkra, fodrászoknak, hogy az otthoni hajfestéstől merőben eltérő festési technika révén olyat alkossunk, ami az otthoni hajfestésekkel szinte lehetetlen.

Schwarzkopf - Color Melter

A melírozásból jól ismert fóliázást használunk, ami segít a tökéletes szín elérésében, és a szivacsnál szélesebb fóliacsík a kényelmes festékfelvitelt is lehetővé teszi, anélkül, hogy összekennénk a kedves vendéget.

 

Hogy mire tudjuk még használni a Color Meltert a szalonban?

  •  Ombre haj festésnél
  •  Melírozás esetében

Mi szeretünk játszani a színekkel, árnyalatokkal, ehhez a Schwarzkopf Color Melter-e egy nagyon jó eszköz. Gyere próbáld ki te is!